Opleiders in School

Op iedere academische basisschool is een oplisser (opleider-in-school) werkzaam. De oplisser is op de basisschool 'de spil' met betrekking tot de begeleiding van de studenten. Hij/zij is veelal Velon geregistreerd en heeft daarnaast aanvullende trainingen gedaan om de eigen begeleidings-vaardigheden op een hoog niveau te ontwikkelen. De oplisser coacht in de basisschool de leerkrachten die studenten begeleiden. Binnen de Academische Opleidingsschool worden de leerkrachten die studenten begeleiden coaches genoemd. Oplissers nemen regelmatig deel aan intervisiebijeenkomsten.

De oplisgroep komt vier keer per jaar bijeen. Tijdens deze bijeenkomst staat vooral de afstemming van het proces 'opleiden in school' centraal. Daarnaast ontmoeten de oplissers elkaar regelmatig op de woensdagochtend op de  Pedagogische Academie alwaar ze werken aan het verder verbeteren van de kwaliteit van het werkplekleren binnen de Academische Opleidingsschool. 
De bijeenkomsten worden geleid door Ria Logtenberg, docent Pedagogische Academie en tevens lid van de agendacommissie en deelnemer aan het algemene coördinatorenoverleg.

Deelnemers:

Ria Logtenberg      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Docent Pedagogische Academie en voorzitter van de oplis-groep

 

School Opleider in school E-mail
Boerhaveschool Astrid Wolf Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Borgmanschool Bea Kesselaar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Brederoschool Annette Leeuwerink Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Brederoschool Berend Buring Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Cluster SOOOG Linda de Jonge Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De Beijumkorf Violet Kooyker Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De Borgh Kirsten Scheerhoorn Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De Feniks    
De Meander Sietske Postma Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De Starter Quirien Reitema Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De Valkenhorst Janine Kalma Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De Vuurvogel Marcel Hofstee Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De Westerschool Ruby Trebels Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Emmaschool Natasja Rumph Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Netwerkschool Marenland Anita Larkens Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Schuilingsoord Linda Mulder Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Siebe Jan Boumaschool Peter van der Woude Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 


 Ria Logtenberg
 Docent Pedagogische Academie


 en voorzitter van de oplis-groep

 Ruby Trebels
 Westerschool

Astrid Wolf

Boerhaaveschool

 

 Be Buring/ Annete Leeuwerink
 Brederoschool

Natasja Rump

Emmaschool

 Kirsten Scheerhoorn

de Borgh

Linda Mulder
Schuilingsoord
Violet Kooyker
Beijumkorf
Xandra Kooy
De Starter
Bea Kesselaar
De Borgmanschool
Janine Kalma
De Valkenhorst
Sietske Postma
SBO de Meander
Sandra Boelen
De Boerhaaveschool
Linda de Jonge
De Vlonder/Hendrik Westerschool/de Noordkaap/SwS de Driespron
Pieter Zwart
De Feniks

Ester de Jonge

Vuurvogel

Sandra van Dijk

de Marskramer

Peter van der Woude

Siebe Jan Boumaschool

Anita Larkens

Netwerkschool Loppersum

 


School Opleider in school e-mail 
Ria Logtenberg Docent Pedagogische Academie