Coördinatoren Onderzoek

Op iedere academische basisschool is een coördinator onderzoek werkzaam. Hij/zij heeft zelf de basiscursus onderzoeksvaardigheden doorlopen en veelal aanvullende scholing gevolgd op het gebied van het doen van praktijkgericht onderzoek. De coördinatoren onderzoek begeleiden de 'onderzoekende student' en de 'onderzoekende leerkracht' op hun academische basisschool. De coördinatoren komen vier keer per jaar, onder leiding van Gerry van Reezigt (onderzoeker RuG), bijeen. Namens de PA is Theresa Kleefsman bij deze bijeenkomsten aanwezig. De bijeenkomsten staan in het teken van afstemming met betrekking tot de begeleiding en beoordeling van de onderzoekende student en het versterken van de onderzoeksvaardigheden van de coördinatoren onderzoek.
Deelnemers:

Theresa Kleefsman      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Docent Pedagogische Academie 


School Coördinator onderzoek E-mail
Boerhaave Astrid Wolf Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Borgmanschool Herna Bouwknegt Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Brederoschool Bé Buring Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De Beijumkorf Violet Kooijker Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De Borgh Kirsten Scheerhoorn (voorlopig) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De Driesprong Antonia Boels Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De Driesprong Linda de Jonge Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De Meander Sietske Postma Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De Meander Willemijn van der Laan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De Noordkaap Ineke Welp Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De Starter Quirien Rietema Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De Starter Xandra Kooij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De Valkenhorst Wanda Folkersma Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De Vuurvogel Marcel Hofstee Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De Westerschool Ruby Trebels Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Emmaschool Diana Laferte Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Marenland István Lahpor Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Schuilingsoord Esther Ploeg Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Schuilingsoord Linda Mulder Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.